Over mij


   

Ik ben Natasja, geboren en getogen in Oss, voor de liefde verhuisd naar de leuke stad Den Bosch. We hebben eerst samen gewoond in mijn appartement in Oss en 1 augustus 2018 hebben we de sleutel gekregen van ons huidige huis. Op 8 oktober 2018 zijn we getrouwd, we hebben het heel klein gevierd en willen graag een grotere bruiloft als ons kindje groot is en het bewust kan meemaken. Op deze mooie dag was ik al zwanger van Acie Lou. Het was geen makkelijke zwangerschap, 17 weken lang heb ik bijna dag en nacht boven het toilet gehangen.

Hiervoor heb ik helaas een miskraam gehad, na deze miskraam weer snel zwanger mogen worden. Op 5 juni 2019 om 05.41 uur is, na een bevalling van bijna 50 uur, onze prachtige dochter Acie Lou geboren. Ze woog 3470 gram en was 53 cm lang. Een lange en knappe dame! De zwangerschap, bevalling en 'de figuurlijke naweeën' zijn allemaal te lezen in de verhalen op deze website. 

Ik blog over mijn leven als werkende moeder, mijn ervaringen met het ouderschap, opvoedstijlen, praktische tips en ik zou heel graag zo veel mogelijk taboes willen doorbreken. Ook geef ik andere moeders het woord over interessante onderwerpen rondom het moederschap. 

Stap je mee ons leven in?    


www.hetmoederschap.nl