Toffe cadeautjes voor een jongetje van bijna 4 jaar

15-10-2020

Het is weer bijna Sinterklaas! Zo'n leuke tijd voor de kids, maar wat geef je de kinderen toch cadeau? Want na Sinterklaas is het Kerst en dan geven wij de jongens ook altijd nog een kleinigheidje. En ongeveer een maand later zijn ze alweer jarig! Toch altijd weer lastig wat we op het verlanglijstje zetten.


Hierbij deel ik de cadeau ideetjes voor Foss;

 • Puzzelen; Foss is er dol op! We hebben verschillende puzzels in huis. Van Brandweerman Sam tot aan Cars. Allemaal favoriet.
 • Gezellig met zijn alle spelletjes spelen, ik hou er van! Het maakt mij niet zoveel uit welk spelletje we spelen, maar de producten van Znoet zijn zo leuk. En daarnaast ook prachtig mooi en duurzaam gemaakt van hout. Onze favorieten zijn het dobbelspel en de sjoelbak
  .Link:  https://znoet.com/nl/products-overview/


 • In de zandbak spelen is super leuk, maar dat wordt bij slecht weer een beetje lastig. Dan gaan we toch gewoon lekker binnen spelen met zand? Huh? Ja met Super Sand! Super Sand ziet eruit als normaal zand, maar het werkt als klei. Super Sand behoud zijn vorm zodat het niet als zandkorrels in elkaar stort. Super Sand heeft de handige eigenschap dat het alleen aan zichzelf plakt, zodat je het heel makkelijk op kunt ruimen. Ik heb een serie gevonden met Dino's, dus dat is helemaal te gek!
  Link: https://www.lobbes.nl/merken/super-sand/detail/2080212-super-sand-dino-s
 • Ik vind het altijd leuk om te knutselen met de kids; verven, kleuren, kleien, et cetera. Maar het blijste kan je Foss maken met stickers! Zo simpel, maar hij kan hier helemaal in op gaan. Voor een paar centen heb je al leuke stickervelletjes bij de Action en de Hema.
 • Naast speelgoed geven wij ook graag praktische cadeautjes. Over een tijdje mag Foss naar de basisschool toe, dus wij geven ook alvast spulletjes die hij hiervoor nodig heeft; een rugtas met een broodtrommel, drinkbeker en gymschoenen. Om Foss voor te bereiden op school vragen wij het boekje "Hoi, naar school!" van Vivian den Hollander.
  Link: https://www.bol.com/nl/f/lisa-en-jimmy-naar-school/36454721/
 • Bruisballen zijn sinds kort helemaal hot hier! Voor als schoencadeautje heb ik bij de Action bruisballen gekocht met een speelfiguurtje erin. Benieuwd wat Foss er van vindt!
 • Foss vindt het erg leuk om kettinkjes en armbandjes te dragen. Deze barnsteen ketting staat niet alleen erg tof, maar heeft ook een mooie werking; het bevordert de creativiteit en geeft meer vrolijkheid en spontaniteit. En daarnaast versterkt het gevoel van zorgeloosheid en geeft het meer zelfvertrouwen. Voor prachtige armbandjes kijk eens op de Instagram pagina van www.instagram.com/studio_daz Studio Daz maakt armbandjes van edelstenen met de mooiste betekenissen.                        https://www.brievenkusje.nl/product/barnsteen-kinder-ketting-honey-raw/


 • Niet voor Sinterklaas of Kerst, maar voor Foss zijn verjaardag vragen wij centjes en leuke cadeaubonnen voor onze favoriete winkels. Ideaal want dan kunnen wij later in het jaar nog wat leuke spulletjes kopen voor Foss.

Tip! Heel veel speelgoed kan je tweedehands op Marktplaats voor een leuke prijsje kopen. Even een doekje eroverheen en jouw kids kunnen er weer jaren mee spelen. Tweedehands is niet alleen goed voor je portemonnee, maar het allerbelangrijkste het milieu; lekker duurzaam!

Ik hoop dat ik jullie heb kunnen inspireren met leuke cadeautjes. Heb je zelf nog leuke tips? Deel ze hier!


Liefs,
Annous
www.instagram.com/mamavanfossenmans