Toffe cadeautjes voor een jongetje van bijna 2 jaar

15-10-2020

Als klein broertje heb je natuurlijk alles al in huis! Dus het blijft altijd weer een uitdaging om een verlanglijstje te maken voor Sinterklaas, Kerst en Mans zijn verjaardag. Al deze feestdagen vallen namelijk allemaal achter elkaar. 

Hierbij het verlanglijstje van Mans, maar er staan ook producten bij die wij al in huis hebben, maar kunnen jullie wel inspireren voor leuke cadeautjes: • We hebben super veel boekjes in huis, maar het favoriete boekje is toch wel "Daar buiten loopt een schaap" van Mies Hout. Dit boekje staat vol met leuke liedjes, gezellig om samen even te zingen voor het slapen gaan.
  Link: https://www.bol.com/nl/f/daar-buiten-loopt-een-schaap/38123503/
 • Van het merk Lilliputiens heb je houten speelgoed, gecombineerd met stof. Wij hebben de kiepwagen en de wigwam met indiaantjes, zo ontzettend leuk.
  Link: https://www.lilliputiens.be/nl/


 • Ik vind het belangrijk om niet alleen maar speelgoed te geven, maar ook praktische cadeautjes, zoals een pyjama, kleding etc. Er zijn altijd nog wel dingen die je kindje kan gebruiken.
 • De welbekende barnsteen sieraden, ik ben er fan van! Deze barnsteen armband staat niet alleen erg tof, maar heeft ook een mooie werking; het bevordert de creativiteit en geeft meer vrolijkheid en spontaniteit. En daarnaast versterkt het gevoel van zorgeloosheid en geeft het meer zelfvertrouwen. Bij kinderen kan het helpen om pijn aan het krijgen van tanden en kiezen te verzachten, door het zuur wat vrijkomt van de barnsteen op de warme huid.
  Link: https://www.brievenkusje.nl/product/barnsteen-kinder-armbandje-cognac-raw/


 • Onze favoriete verzorgingsproducten van Naïf staan ook op het verlanglijstje. De douchegel, shampoo en bodylotion zijn zo fijn!
 • Niet voor Sinterklaas of Kerst, maar voor Mans zijn verjaardag vragen wij centjes en leuke cadeaubonnen voor onze favoriete winkels. Ideaal want dan kunnen wij later in het jaar nog wat leuke spulletjes kopen voor Mans.

Tip! Heel veel speelgoed kan je tweedehands op Marktplaats voor een leuke prijsje kopen. Even een doekje eroverheen en jouw kids kunnen er weer jaren mee spelen. Tweedehands is niet alleen goed voor je portemonnee, maar het allerbelangrijkste het milieu; lekker duurzaam!

Ik hoop dat ik jullie heb kunnen inspireren met leuke cadeautjes. Heb je zelf nog leuke tips? Deel ze hier!


Liefs,
Annous
www.instagram.com/mamavanfossenmans