Snurk Amsterdam

19-11-2020

Ik leerde Snurk Amsterdam kennen via instragram ! Een heel tof bedrijf wat voor mij vooral bekend stond om hun hele leuke baby beddengoed , maar ze hebben nog veel meer, waaronder kleding en nu ook mondkapjes.

Snurk heeft in verschillende thema's beddengoed, beroepen, dieren, fantasie, natuur, de ruimte, sport, dino. Voor ieder kindje een droom om onder dit beddengoed te slapen. Het motto van Snurk is om van slapen en bankhangen een feestje te maken, zonder concessies te doen aan kwaliteit. Zij vinden dat je niet hoeft te kiezen tussen leuk en bewust. 

De producten zijn gemaakt van biologisch katoen, duurzaam geproduceerd in Portugal. 

Wie één keer onder het beddengoed van Snurk heeft geslapen, wil vaak niet anders meer: een SNURK-dekbedovertrek van 100% flanel katoen. Toch kennen veel mensen flanel nog niet. Flanel is een katoensoort met een andere weeftechniek dan normaal katoen. Het is gemaakt van los gesponnen garen, geweven in een keperbinding. Daarnaast is flanel licht geruwd waardoor er een donsachtig laagje ontstaat. Dit laagje zorgt ervoor dat het materiaal heerlijk zacht aanvoelt en extra warmte biedt. Flanel beddengoed is dan ook perfect voor de koude wintermaanden. 

Leuk feitje, alle SNURK dekbedovertrekken zijn voorzien van een extra lange instopstrook! De volwassen designs zijn zelfs 260 cm lang in totaal. Dat is een 40 cm lange instopstrook! Ideaal als je een dik matras hebt (boxspring) of graag verzekerd bent van warme voeten. 

SNURK verkoopt ook kleding, truien en broeken. De stof die ze gebruiken voor de truien en de broeken is bewust iets dikker dan die van een standaard pyjama, maar weer lichter dan een joggingpak. 

Wij mochten van SNURK Amsterdam een baby laken ,een hoeslaken babybed en een sweater en broek set voor onze dochter Acie Lou ontvangen. We werden direct blij van de kwaliteit, hele fijne en zachte stoffen, ideaal voor een baby. We hebben een kleding set ontvangen met Teckeltjes er op. Leuk weetje, ze hebben dit setje ook voor de mama's en papa's! Lekker twinnen dus! 

Acie Lou ligt heerlijk in haar schone bedje! Fijne en zachte kwaliteit stoffen en Acie Lou kan heerlijk dromen van een konijn, eekhoorn en een beer, knuffeltjes in bed zijn niet meer nodig!