Mealhero

10-09-2020

Een aantal maanden geleden leerde ik Mealhero kennen en ik ben fan! De Mealhero chefs bedenken en bereiden wekelijks 30 gevarieerde maaltijden, de ingrediënten zijn vers en niet voorgebakken. Je kan maaltijd per maaltijd en zelfs ingrediënt per ingrediënt uitkiezen. Zo kan je helemaal zelf kiezen wat je wel en niet wil. 

Je ontvangt een Mealhero slimme stomer, die huur je zolang je gebruik maakt van het abbonement. De maaltijden die je besteld zijn 6 maanden houdbaar. Je bewaard de maaltijden in je vriezer, je hoeft je eten niet van te voren uit de vriezer te halen want je kan zo vanuit de vriezer het eten in de stomer doen. Je kan per keer voor 2 personen een maaltijd maken, als je dus met meer mensen thuis bent dan krijg je meer stomers. Per maaltijd is het afhankelijk hoelang hij moet stomen, dit varieert van 15 tot 30 minuten. 

Je haalt het eten uit de vriezer, scant het product op de stomer, je legt het eten in de verschillende mandjes, de stomer geeft aan in welk mandje je het eten moet doen. Dus je hebt bijvoorbeeld een mandje voor Garnalen, een mandje voor rijst en een mandje voor je groenten. Je drukt op de startknop en that's it! Op de stomer en in de app zie je hoelang het nog duurt voordat je eten klaar is.

De app werkt heel handig. Je kan je maaltijden kiezen, de datum waarop je het bezorgd wil hebben. Hij houdt bij wat er nog in je vriezer zit, welke bakjes bij elkaar horen en hoelang het nog duurt voor je maaltijd klaar is. 

Je kan je abonnement pauzeren en stopzetten wanneer jij dat wil. Je kan kiezen uit vlees, vis en vegetarisch en je hebt genoeg maaltijden die rekening houden met een eventuele allergie. En niet geheel onbelangrijk, de mandjes zijn vaatwasbestendig, makkelijker gaat het echt niet worden!

Het scheelt ons heel veel tijd. We hoeven niet na te denken over wat we gaan eten, we hoeven van te voren geen eten uit de vriezer te halen of boodschappen te halen. Geen voorbereidingen, niet uren in de keuken staan. We werken allebei veel en willen de rest van onze tijd heel graag besteden aan Acie Lou. Vaak hebben we na het werk geen zin meer om nog boodschappen te halen en uitgebreid en gezond te koken. Met Mealhero zijn deze problemen er allemaal niet. 

Met de code MAMANATASJA3x30 krijg je 3x 30 euro korting op je bestelling! Via https://www.mealhero.me kan je je bestelling plaatsen!