Lease je matras bij Club9 + kortingscode

26-08-2020

Iedere 5 jaar een nieuw matras kopen is niet heel fijn voor je portemonnee, een kwalitatief goed matras kost al snel honderden euro's. Ik kan goed begrijpen dat je er dan maar voor kiest om geen nieuw matras te kopen, omdat je andere prioriteiten hebt. We vergeten zo vaak hoe belangrijk een goede nachtrust is, en dat begint echt bij een goed matras. Eigenlijk is dit niet iets waar we op zouden moeten bezuinigen, maar soms moet je wel en heb je geen keuze. Gelukkig hebben ze hier over nagedacht bij Club9

Via Instagram leerde ik Club9 kennen, ik was direct enthousiast over dit concept! Op de website schrijven ze dat ze het slapen opnieuw hebben uitgevonden zodat het slimmer is voor het milieu én voor je bankrekening.

We brengen één derde van ons leven tussen de lakens door. Met 8 uur en 12 minuten per nacht (behalve als je net ouders bent geworden of je kinderen niet van slapen houden) liggen Nederlanders zelfs het langst op één oor. Het is daarom belangrijk om dit plekje veel liefde en aandacht te geven, helaas wordt dit deel van je leven vaak vergeten.

Een fijne en goede nachtrust is belangrijk, zeker als je lichamelijke klachten hebt of net ouders bent geworden. Een goed matras heeft invloed op je nachtrust en op je fysieke gesteldheid. Onderzoek heeft uitgewezen dat je elke week 3 liter zweet verliest in je slaap, een matras wat 5 jaar oud is heeft 900 liter zweet in zich, Báh! En dan hebben we het nog niet gehad over huidschilfers, schimmels en... Nou goed, genoeg daar over..

Bij Club9 leas je een matras voor een vast bedrag per maand, dit kan al vanaf 9,99 euro per maand (afhankelijk van de grote van je matras) voor de duur van 5 jaar.

We zijn niet altijd lief voor onze aarde. Oude matrassen brengen we bijvoorbeeld naar de milieustraat, geen idee wat er daarna mee gebeurd, terwijl het ook anders kan. Club9 komt je oude matras weer ophalen na 5 jaar en brengt een nieuw en fris matras voor je mee. Club9 breekt oude matrassen zo goed als mogelijk af en hun ambitie is om geen afval meer te hebben maar 100% recycling.

Als je gaat bestellen kan je kiezen uit verschillende maten matrassen en daarnaast maak je een keuze of je een rugslaper (Comfort gel, deze toplaag is de meest zachte variant en vormt zich perfect naar je lichaam) -, buikslaper (Latex, dit matras is de meest stevige variant) of draaier (Comfort HR, dit matras is de gemiddelde variant) bent. Het matras is 25 cm dik, afhankelijk van jouw slaaphouding selecteer je de roze, blauwe of gele, 4 cm dikke comfortlaag. De basis bestaat uit een met hybdridefoam en firmfoam laag. Het matras is afgewerkt met een unieke tijk die zorgt voor de beste ventilatie en is voorzien van een anti-slip onderzijde, dus ook geschikt voor een verstelbare bedbodem of boxspring.

Wij hebben een bed van 180x200 cm, hiervoor betaal je 18,99 euro per maand, Máár... met mijn kortingscode LVK6-CTMW-85Y8 krijg je nú 10% korting op je totale looptijd van 5 jaar.

Je matras wordt vervolgens (voor 15.00 uur besteld is de volgende werkdag in huis, mits het gekozen matras op voorraad is) in een doos van 41x41x115 geleverd, ja hier past een tweepersoons bed in van 180x200 cm, hoe dan?! Op deze manier krijgt je heel makkelijk je matras naar boven getild. Ben je niet tevreden? Je kan tot 100 nachten proef slapen, niet tevreden? ze halen het matras vervolgens gratis op en betalen de maanden 100% terug, dat is nog eens service!

Wij slapen nu bijna een week op ons matras. De service is erg goed, de medewerkers bij Club9 zijn vriendelijk en helpen je graag en snel. Het matras wordt snel geleverd en de doos is zo klein dat je hem makkelijk naar boven kan tillen met twee mensen. Wij hebben dus gekozen voor een 180x200 cm matras en wij zijn allebei draaiers. Ons vorige matras hadden we ongeveer 6 jaar maar was echt aan vervanging toe. Door het geven van borstvoeding in bed heeft het matras veel geleden. Ik heb veel lichamelijk klachten door de bevalling, we werken allebei veel en hebben een meisje van 1 jaar rondlopen, een goed matras en dus een goede nachtrust is dan zo belangrijk en dat merk ik nu al na een paar dagen. We slapen allebei beter en we hebben het idee dat we uitgeruster wakker worden. Je moet natuurlijk altijd even wennen aan een nieuw matras, dus over een tijdje zal ik nog eens onze ervaringen delen met je.

Overtuigd? Meld je nu aan en word lid!