Het verlanglijstje van een 1 jarige

25-05-2020

Het is bijna zo ver, je kindje wordt één jaar, wat een mijlpaal! Een jaar geleden liep je nog rond te waggelen met je zwangere buik en nu wordt je kleine baby alweer één jaar, hoé dan!? Heel erg cliché maar zo waar, het afgelopen jaar is voorbij gevlogen. Tijd om op zoek te gaan naar dat leuke cadeau voor je kleine spruit, dit blijkt toch best lastig. En wat vraag je aan je familie en vrienden? Ik help je een handje!

Acie Lou wordt 5 juni 1 jaar! Ik heb een lijstje gemaakt met mijn favorieten in verschillende prijsklassen, voor iedereen wat leuks dus! Ik maak zelf altijd een lijstje die ik deel met vrienden en familie.

Hieronder mijn favorieten die op het lijstje staan van Acie Lou!

- Mijn nummer 1 favoriet: De Loopauto Twister van www.hello-enzo.com, 79,- (zie foto) Er zitten wieltjes onder en ik vind hem qua design heel tof! Helemaal niet erg als deze loopauto midden in je woonkamer blijft staan als je kindje klaar is met spelen.

- Nog een favoriet, de Poppenwagen van Dille & Kamille www.dille-kamille.nl 39,95 euro. Er staat bij dat hij voor 3+ is maar ik vind deze poppenwagen nu al leuk voor Acie Lou. Zo kan ze ook leren lopen en zeg nou eerlijk, hoe mooi staat die in je woonkamer.

Ook leuk om een pop te vragen als je kleine meid (of jongen) die nog niet heeft. Acie Lou heeft al een paar poppen dus bij ons staat die niet op het lijstje. Dit kan je natuurlijk ook weer aanvullen met toffe poppenkleertjes enzovoorts.

- Muis met witte kanten jurk van www.hello-enzo.com, 38,95 euro. Ik vraag eigenlijk nooit knuffels omdat Acie Lou al genoeg knuffeltjes heeft, maar dit muisje is echt prachtig! Leuk voor in de Poppenwagen of voor op het kamertje.

- Zandbak. Er zijn verschillende zandbakken, het is maar net wat je praktisch en mooi vindt. Ga je voor hout of voor plastic. Prijzen variëren van 20 euro tot 100 euro.

- Keukentje. Je hebt veel verschillende keukentjes, ook qua prijs. Ik vind zelf de Houten speelgoedkeuken van Petite Amélie heel mooi, wel wat duurder maar dan heb je ook wat! Er zijn ook veel papa's en mama's die zelf het beroemde keukentje van de Ikea pimpen, ik zelf heb daar helaas weinig geduld voor. Je kan dit tegenwoordig ook uitbesteden!

Bij www.brievenkusje.nl verkopen ze hele leuke keukenschortjes inclusief ovenhandschoenen voor 12,95 euro. Hoe schattig

- Waskrijtjes van Playon Crayon - Studio Skiny, onder andere te bestellen bij www.bol.com, 17,25 euro. Door de vorm van deze krijtjes kan je kindje het krijtje goed vasthouden.

- Acie Lou is dol op muziek, dus wij hebben ook een muziek instrument op haar lijstje staan. Een blokfluit en sambabal heeft ze al. We vinden de Xylofoon van Little Dutch erg leuk! Die is 13,95 euro en onder andere te koop bij www.bol.com.

- Kralenbaan van het merk Jouéco, 17,30 euro en onder andere verkrijgbaar bij www.bol.com. Educatief speelgoed voor het ontwikkelen van het ruimtelijk inzicht. Officeel vanaf 4 jaar maar Acie Lou speelt hier altijd mee als we bij de huisarts of tandarts zijn, dit vindt ze altijd erg leuk.

- Leuk voor in de zandbak of voor als we toch op vakantie mogen, een opvouwbaar emmertje met een schepje en een hark, 6,95 euro en te koop bij www.alittlelovelycompany.nl. Ideaal om mee te nemen in je koffer, in je strandtas of om thuis op te kunnen bergen.

- Het is ook heel leuk om schoentjes te vragen, Adidas sneakers met klittenband vinden wij erg leuk! Ook de schoentjes Mary Jane Powder, 23,95 euro, van www.hello-enzo.com vinden wij heel mooi voor Acie Lou. 100% lederen schoentjes en een mooie zachtroze kleur. Per maat verschilt het welke zool ze hebben, super handig! Voor Acie Lou gaan wij voor maat S, deze zijn geschikt voor baby's die nog niet lopen of net hun eerste stapjes kunnen zetten. Maat M en L hebben een rubberen flex zool met reliëf voor extra grip en stevigheid. En als laatste heb je nog maat XL en deze heeft een hardere zool en dus geschikt voor kindjes die al langere tijd lopen.

Ik heb zelf altijd standaard cadeaubonnen van de Zara, Prenatal of Hema, centjes voor in haar spaarpotje, rompertjes in een grotere maat en de producten van naïef op het verlanglijstje van Acie Lou staan. Dit zijn niet de leukste cadeautjes om te geven, maar wel super praktisch en altijd fijn om te krijgen. Ik heb op dit lijstje ook aangegeven dat ze liever geen knuffeltjes krijgt aangezien ze die al heel veel heeft.

Ik hoop dat je wat inspiratie hebt opgedaan! De eerste verjaardag van je kindje is toch wel heel speciaal, ook in deze tijd gaan wij proberen om Acie Lou een hele fijne dag te geven, met een mooie taart en versieringen en natuurlijk hele leuke cadeautjes van haar lijstje.

Have fun!