Geurwolkje + Kortingscode

17-09-2020

"Geurwolkje, een jonge en gedreven onderneming met een duurzame missie en een duidelijke visie: feelgood, smell good and be happy". Dit is hoe co-founders Robert en Tamsyn hun bedrijf omschrijven. Zij geloven dat ontspanning dé superpower is die mensen in staat stelt te doen wat ze willen. Zij hebben jarenlang de magie en wetenschap van de kunst van het ontspannen bestudeerd. Hoe meer ze leren, hoe zekerder ze zijn: ontspanning verandert alles. Het maakt ons vriendelijker, sneller, gefocust, gezonder, slimmer. Hoe helder zou de wereld zijn als we allemaal zouden ontspannen?

Ik wil heel graag een bijdrage leveren aan die ontspannen wereld. In deze tijd rennen we rond, we willen alle ballen hoog houden en we willen overal bij zijn. Kinderen, familie, vrienden, vrouw- van zijn, werken, hobby's.. het lijstje is heel lang en we hebben maar 24 uur in een dag, Ontspannen staat dan vaak, tenminste bij mij, op de laatste plaats. Dit is iets wat ik te vaak vergeet maar wat ik ook direct aan mezelf merk. Pijn aan mijn hoofd, nek, rug, buik, hoge ademhaling, onrustig gevoel, kort lontje.. Eigenlijk bijzonder want we willen allemaal leuk gevonden worden maar vervolgens verwaarlozen we ons zelf waardoor we juist weer minder lief zijn voor ons zelf en voor onze omgeving. Het overkomt mij te vaak helaas. 

Als je zelf gelukkig bent kan je anderen ook gelukkig maken. 


Geurwolkje verkoopt duurzaam aromatherapie die betaalbaar is voor iedereen. Alles wat zij doen is met het oog op een duurzame en schonere wereld. 

Wat is etherische olie?

Het zijn extracten van planten, bloemen en kruiden. Goed nieuws voor alle vegans en vegetariërs: de oliën zijn 100% plantaardig. Etherische oliën zijn geconcentreerde planten- en kruidenextracten die de natuurlijke geur en smaak van de bron behouden. 

Twee van mijn favoriete geuren:

1001 nacht: Deze romantische geur opent alle poorten tot het onderbewuste en zal je liefdesleven een boost geven. De olie werkt ontspannend en stimuleert onze verbeelding en ons libido. Insecten zoals muggen, vliegen en zilvervlies beestjes hebben een hekel aan deze geur en zullen je huis vermijden. Lichamelijke klachten als slapeloosheid, infecties, misselijkheid, verstopte luchtwegen en een verstopte neus verdwijnen als sneeuw voor de zon bij het verdampen van deze olie. 

Morning Daisy: deze geur geeft je een optimistisch gevoel en zorgt ervoor dat we elke dag met het juiste been uit bed stappen. Deze geur versterkt je wilskracht en motiveert je om iets te ondernemen. Een goed begin van een mooie dag. Hij helpt tegen vermoeidheid, duizeligheid, hoofdpijn en stress. 

Aroma Diffuser

De diffusers van Geurwolkje zijn prachtig. Je hebt verschillende designs waar je uit kan kiezen. De meeste diffusers kan je ook gebruiken als nachtlampje, heel veel mensen hebben de diffuser op hun nachtkastje (of in de babykamer) staan. Ik slaap heel licht dus het is voor mij geen optie om hem in de nacht aan te zetten aangezien hij wat geluid maakt, ik vind het wel heel fijn om een half uur voor het slapen gaan de diffuser aan te zetten met bijvoorbeeld Lavendel geur om heerlijk in slaap te kunnen vallen. Wij hebben hem voornamelijk in de woonkamer staan. De Diffuser werkt als een luchtbevochtiger, geurverspreider en luchtzuivering, en hij is ook nog eens goed voor je kamerplanten! Na 2, 4 of 8 uur gaat de Diffuser automatisch uit. 

Heb jij last van een droge keel, verstopte neus, droge huid, hoofdpijn of rode ogen? Herken jij het koude gevoel terwijl de verwarming hoog aanstaat? Ervaar jij in je huis of werkplek vaak een droge licht en alle daarbij behorende narigheden? Dan is een Diffuser van Geurwolkje gemaakt voor jou! 

Wil je ultiem ontspannen, lekker slapen, genieten? Heb je last van duizeligheid, vermoeidheid of ben je vaak ziek? Bestel dan ook zeker de De-stress thee. Deze thee heeft een ontspannende werking, balanceert lichaam en geest en zorgt voor de reiniging van je lichaam. 

Met de code GEURWOLKJE krijg je nu 10% korting op je bestelling bij www.geurwolkje.nl 

Wij zijn heel blij met de Diffuser, We zetten hem iedere dag wel even aan. Ik werk nu voornamelijk thuis, ik heb een stressvolle baan en het is heerlijk om hem tijdens het werk aan te zetten, of in de avond met een heerlijk bakje thee op de bank. De geuren zijn heerlijk en ook nog eens goed voor lichaam en geest, voor mij een reminder om wat vaker te ontspannen in deze snelle en hectische wereld..