Cadeautips

Het is weer bijna Sinterklaas! Zo'n leuke tijd voor de kids, maar wat geef je de kinderen toch cadeau? Want na Sinterklaas is het Kerst en dan geven wij de jongens ook altijd nog een kleinigheidje. En ongeveer een maand later zijn ze alweer jarig! Toch altijd weer lastig wat we op het verlanglijstje zetten.

Als klein broertje heb je natuurlijk alles al in huis! Dus het blijft altijd weer een uitdaging om een verlanglijstje te maken voor Sinterklaas, Kerst en Mans zijn verjaardag. Al deze feestdagen vallen namelijk allemaal achter elkaar.

Vorig jaar had ik ons Sinterklaas lijstje met jullie gedeeld, Acie Lou was toen een half jaar oud, inmiddels is Acie Lou bijna 1,5 jaar oud en wil ik graag weer de cadeau tips van dit jaar met jullie delen.

Van 30 september 2020 tot 11 oktober 2020 is het Kinderboekenweek. Dit jaar is het thema Geschiedenis. Vroeger was dit één van mijn favoriete weken, ik was dol op lezen. Ik ging regelmatig naar de bibliotheek met mijn moeder om weer een nieuw boek uit te mogen zoeken. Ik kon urenlang daar rondlopen op zoek naar een leuk boek. Helaas...

Het is bijna zo ver, je kindje wordt één jaar, wat een mijlpaal! Een jaar geleden liep je nog rond te waggelen met je zwangere buik en nu wordt je kleine baby alweer één jaar, hoé dan!? Heel erg cliché maar zo waar, het afgelopen jaar is voorbij gevlogen. Tijd om op zoek te gaan naar dat leuke cadeau voor...

Op 16 november komt de goedheilig man weer aan in Nederland, de hoogste tijd om internet en de winkels weer af te struinen voor leuke cadeautjes voor de kinderen die dit jaar lief zijn geweest, maar wat ga je in hemelsnaam kopen?